BADRUM

BADRUM I BETONG

Betong och badrum är en perfekt kombination. Betong tål vatten och är ett flexibelt material. Det gör att vi kan anpassa det precis utifrån hur ni vill ha det, oavsett om ni har ett stort badrum eller en liten gästtoalett. Vi gör er betongvask, betonghandfat eller betongskiva, precis som ni önskar det.

Fyll gärna i en offertförfrågan eller maila oss ert önskemål på info@kibetong.se, så återkommer vi till er. Det kostar ingenting och är inte bindande. Tillsammans kan vi sedan gå igenom hur ni vill ha det och komma fram till en bra lösning, som passar bra hemma hos er.

Vägghängd betongvask
betongvask JOS04

HANDFAT & KOMMOD

Betonghandfaten kan ni beställa helt utifrån era mått och önskemål. Alla handfaten specialtillverkas och så gör vi även med betongskivorna.

Ni kan beställa en betongvask för att lägga på ert befintliga skåp, eller om ni köper ett nytt skåp, så anpassar vi betongvasken utifrån det.

Vill ni hänga betonghandfatet på väggen, så kan vi även anpassar utifrån det. Vi kan även göra specialunderreden till er, antingen i betong, eller ex. stål.

Varje produkt vattenslipar vi grundligt under fyra dagar. Därefter impregnerar vi i ett par omgångar och slutligen vaxar vi och polerar i fem omgångar. Vi har tagit fram våra ytbehandlingsprodukter som vi även säljer och vi rekommenderar våra kunder att fortsätta använda dem, för att ha ett fortsatt bra skydd för er betongvask.

Helgjuten vask

Vask med helgjutet underrede

Underrede i smidet stål 

VILL DU SE MER INSPIRATION?

Hos oss hittar du moderna, klassiska och färgglada kök & badrum.

GÖR DIN BESTÄLLNING REDAN IDAG!

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

KONTAKTA OSS

Varmt välkomna att besöka oss i vår butik för att diskutera om ert framtida kök & inredning.

  • Industrigatan 6, 26263 Ängelholm
  • info@kibetong.se
  • 0431-43 64 37

Öppettider:
Tisdag 14-18
Torsdag 14-18
Lördag 10-13

Stäng meny

FÅ HJÄLP MED DITT VAL

Vi kontaktar dig så fort vi är tillgängliga och hjälper dig hitta rätt produkt