KÖK

BETONGBÄNKSKIVA

BETONGKÖK

Vi erbjuder helhetslösningar för betongbänkskiva och betongvask efter kundens önskemål och i vår betongdesign gör vi även betongbänk och betongskiva för er. Betong och kök är en perfekt kombination. Betong tål vatten och är ett flexibelt material. Det gör att vi kan anpassa det precis utifrån hur ni vill ha det, oavsett om ni vill ha betongskivor för ett stort kök eller bara vill ha en liten betongskiva. Vi gör er betongbänkskiva med eller utan betongvask, precis som ni önskar det. Givetvis kan man även göra betongkök för utomhusbruk.

Varje produkt vattenslipar vi grundligt under fyra dagar. Därefter impregnerar vi i ett par omgångar och slutligen vaxar vi och polerar i fem omgångar. Vi har tagit fram våra ytbehandlingsprodukter som vi även säljer och vi rekommenderar våra kunder att fortsätta använda dem, för att ha ett fortsatt bra skydd för er betongskiva eller betongvask.

BETONGBÄNKSKIVA

Ni kan beställa betongbänkskiva helt utifrån era mått och önskemål. Alla betongskivor specialtillverkas och vi har inga standardformar, utan varje kund får sin unika betongbänkskiva eller betongvask.

Fyll gärna i en offertförfrågan eller maila oss ert önskemål på info@kibetong.se, så återkommer vi till er. Tillsammans kan vi sedan gå igenom hur ni vill ha det och komma fram till en bra lösning, som passar bra hemma hos er.

BETONGVASK

Att välja betongvask, är som pricken över i. Det kan ge det där lilla sista som höjer uttrycket på betongskivorna.

Helgjuten betongvask ger ett enhetligt uttryck och man slipper skarvarna runt vasken. Betongvaskar kräver lite mer underhåll,  men ger en charm och naturlig patína med åren.

Betongvask finns att få i storlekar 160×400, 300×400, 450×400 och 700x400mm.Vill ni hellre ha en underlimmad rostfri, ser vi inte det som några problem, bara vi får utförligt urtagsmått, så ordnar vi det.

Helgjuten 

Underlimmad 

TILLVAL

Stänkskydd att sätta ovanför betongskivan istället för kakel. Här kan ni uppge vilket mått ni önskar, då vi inte har standardformar här heller.

Avrinningsyta mot vasken kan man få i olika utföranden. Antingen “nerfrästa” i betongskivan, eller som rostfria “stavar” som sluttar ner mot vasken.

Uppvikt bakkant på betongskivan, gjuts tillsammans med betongskivan och görs då ofta ca 60mm hög.

Krage i nederkant av betongskivan, för att göra så skivan ser tjockare ut.

Urtag för blandare, diskmedelspump, elurtag, häll, eller annat.

Vask till köksö

Avrinningsyta

Stänkskydd mot vägg 

Avrinningsyta

Dubbelvask

Urtag för diskmedelspump

Skåra för stänkskydd

Hål för uttag

VILL DU SE MER INSPIRATION?

Hos oss hittar du moderna, klassiska och färgglada kök & badrum.

FÄRG & FORM

En utav våra styrkor är, att vi kan erbjuda våra kunder betongprodukter i en stor färgskala, inte bara grå nyanser. För att kunna detta, har vi tagit fram ett recept på vår egen cement, som bara tillverkas åt oss. 

VAD KOSTAR EN BÄNKSKIVA?

Vid beställning av betongskivor, är ett riktpris ca 3.900kr per löpmeter, beroende på bredd, tjocklek och färg av skivan.

FÖLJ OSS!

Hitta inspiration till ditt hem.

Följa oss i våra sociala kanaler och se vad vi mer har att erbjuda.

KONTAKTA OSS

Varmt välkomna att höra av er, för att diskutera om ert framtida kök och inredning. Maila eller ring oss