KÖK

BETONGKÖK

KÖK

Betong och kök är en perfekt kombination. Betong tål vatten och är ett flexibelt material. Det gör att vi kan anpassa det precis utifrån hur ni vill ha det, oavsett om ni vill ha betongskivor för ett stort kök eller bara vill ha en liten betongskiva. Vi gör er betongskiva med eller utan betongvask, precis som ni önskar det. Givetvis kan man även göra betongkök för utomhusbruk.

Varje produkt vattenslipar vi grundligt under fyra dagar. Därefter impregnerar vi i ett par omgångar och slutligen vaxar vi och polerar i fem omgångar. Vi har tagit fram våra ytbehandlingsprodukter som vi även säljer och vi rekommenderar våra kunder att fortsätta använda dem, för att ha ett fortsatt bra skydd för er betongskiva eller betongvask.

BETONGBÄNKSKIVOR

Ni kan beställa betongbänkskivor helt utifrån era mått och önskemål. Alla betongskivor specialtillverkas och vi har inga standardformar, utan varje kund får sin unika betongskiva eller betongvask.

Fyll gärna i en offertförfrågan eller maila oss ert önskemål på info@kibetong.se, så återkommer vi till er. Tillsammans kan vi sedan gå igenom hur ni vill ha det och komma fram till en bra lösning, som passar bra hemma hos er.

DISKHOAR

Att välja diskho, är som pricken över i. Det kan ge det där lilla sista som höjer uttrycket på betongskivorna.

Helgjuten betongvask ger ett enhetligt uttryck och man slipper skarvarna runt vasken. Betongvaskar kräver lite mer underhåll,  men ger en charm och naturlig patína med åren.

Betongvask finns att få i storlekar 160×400, 300×400, 450×400 och 700x400mm.Vill ni hellre ha en underlimmad rostfri, ser vi inte det som några problem, bara vi får utförligt urtagsmått, så ordnar vi det.

Helgjuten 

Underlimmad 

TILLVAL

Stänkskydd att sätta ovanför betongskivan istället för kakel. Här kan ni uppge vilket mått ni önskar, då vi inte har standardformar här heller.

Avrinningsyta mot vasken kan man få i olika utföranden. Antingen “nerfrästa” i betongskivan, eller som rostfria “stavar” som sluttar ner mot vasken.

Uppvikt bakkant på betongskivan, gjuts tillsammans med betongskivan och görs då ofta ca 60mm hög.

Krage i nederkant av betongskivan, för att göra så skivan ser tjockare ut.

Urtag för blandare, diskmedelspump, elurtag, häll, eller annat.

Vask till köksö

Avrinningsyta

Stänkskydd mot vägg 

Avrinningsyta

Dubbelvask

Urtag för diskmedelspump

Skåra för stänkskydd

Hål för uttag

VILL DU SE MER INSPIRATION?

Hos oss hittar du moderna, klassiska och färgglada kök & badrum.

FÄRG & FORM

En utav våra styrkor är, att vi kan erbjuda våra kunder betongprodukter i en stor färgskala, inte bara grå nyanser. För att kunna detta, har vi tagit fram ett recept på vår egen cement, som bara tillverkas åt oss. 

VAD KOSTAR EN BÄNKSKIVA?

Vid beställning av betongskivor, är ett riktpris ca 3.900kr per löpmeter, beroende på bredd, tjocklek och färg av skivan.

FÖLJ OSS!

Hitta inspiration till ditt hem.

Följa oss i våra sociala kanaler och se vad vi mer har att erbjuda.

KONTAKTA OSS

Varmt välkomna att besöka oss i vår butik för att diskutera om ert framtida kök & inredning.

  • Industrigatan 6, 26263 Ängelholm
  • info@kibetong.se
  • 0431-43 64 37

Öppettider:
Tisdag 14-18
Torsdag 14-18
Lördag 10-13

Stäng meny

FÅ HJÄLP MED DITT VAL

Vi kontaktar dig så fort vi är tillgängliga och hjälper dig hitta rätt produkt