OM OSS

GEDIGET HANTVERK

Konst och Inredningsbetong är ett familjeföretag som startades 1983 på Kullabygden utanför den kända keramikstaden Höganäs. På den tiden var vi pionjärer i Sverige för inredningsbetong. Då var det inte erkänt att ha betong inomhus som inredning, men idag är det väldigt populärt av bl.a inredare och arkitekter och nu är betong som material hetare än någonsin.

Flytten från Höganäs gjordes 2011 och idag finns vi i Ängelholm närmre Båstad, som ligger på Bjärebygden. Här har vi all tillverkning och även en butik med showroom, som alla som har möjlighet är välkomna till.  Här kan ni få se och känna på hur betongskivor kan bli och även inspireras och vi kan tillsammans med dig, diskutera möjligheter med betong.

Vi har egen design och produktion, men tillverkar också på uppdrag. Ett gediget, hantverksmässigt kunnande, har gjort att vi kan erbjuda arkitekter, designers, byggföretag samt privatpersoner unika tjänster och produkter tex betongskivor och betongvaskar för kök och badrum, möbler mm. Betong har blivit vårt val av material för att uttrycka design. Med betong matchar man enkelhet och hållbarhet med skulpturell känsla. Vi vill visa att betong inte bara har en gammal historia som hållbart och långlivat material, utan att det också har bevisats vara ett medium för estetiskt uttryck.

I dag har vi ett bra samarbete med arkitektbyråer över hela Sverige och levererar även till Norge och Danmark. Konst och Inredningsbetong erbjuder en helhetslösning till kunder, både privat och företag.

KONTAKTA OSS

Varmt välkomna att höra av er, för att diskutera om ert framtida kök och inredning. Maila eller ring oss